Mocktail weather met SodaStream x PepsiCo smaken

Enkele weken geleden testte ik met heel veel plezier de nieuwste PepsiCo SodaStream smaken en vergeleek ik ze met hun SodaStream variant. Vandaag toon ik jullie 2 simpele receptjes om je favoriete limonade om te toveren tot een ietwat exotischere variant! Een mocktail met SodaStream Pepsi Max en 7Up! Let’s go!

Eerst en vooral een kleine disclaimer: ik vond de receptjes gewoon via Pinterest en zijn niet van mezelf. Ik link door naar het gevonden recept met alle ingrediënten en maten.

The Shirley Temple (recept via 7Up.com)

Zoals de titel al aangeeft is deze mocktail de meest gekende op basis van 7Up limonade. Met een beetje grenadine siroop en fancy Maraschino kersen, pimp je je standaard 7Up SodaStream limonade hele op tot een volwaardige mocktail met net dat beetje extra! Ideaal voor een hete zomerdag of zelfs voor een kinderfeestje! Ziet er nog eens leuk uit ook door de gradient 😉 Een andere variant maak je door bv een beetje Ginger Ale toe te voegen. Lekker!

Ananas-mocktail via Dorienski’s Cooking via Pinterest

Ananas-cola mocktail (recept via Dorienski’s Cooking)

Een combinatie die in eerste instantie niet echt in mezelf zou opkomen, maar die wel meteen lekker klonk. Ananassap (ik deed ananas in de blender), SodaStream (Pepsi)cola en wat limoensap: da’s deze frisse combo. Natuurlijk met veel ijsblokjes of crushed ice. Beeld je het strand, zand en stralend weer erbij en je waant je in de Bahama’s (I wish) met deze ‘pinaCOLAda’ 😉

Shirley Temple via 7Up.com

Wat is jullie favoriete mocktailrecept? Hier maakte ik al eerder eens een virgin mojito met SodaStream. Je kan de SodaStream PepsiCo smaken nu vinden bij heel wat supermarkten (bij o.a. Colruyt, Vanden Borre of Krefel) voor 5,99 euro.

Op SodaStream.be kan je nog heel wat recepten terugvinden om mee aan de slag te gaan!

Disclaimer: deze blogpost bevat gekregen samples van SodaStream. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *