The Body Shop Cool Daisy & Fresh Raspberry

Twee nieuwe frisse & fruitige en bloemige geuren in het vegan assortiment van The Body Shop: Cool Daisy voor wie van florale geuren houdt en Fresh Raspberry voor wie van zoet houdt. Ik mocht o.a. twee douchegels, Body Mists, een Body Yoghurt en een Whipped Body Butter uittesten van beide geuren!

Cool Daisy is echt de perfecte combinatie van fris en bloemig. Doorgaans ben ik minder fan van bloemgeuren onder de douche, maar deze frisse madeliefjes geur mag er zeker zijn.

Ook de Body Yoghurts van The Body Shop vind ik heel fijn tijdens warmere dagen: minder zwaar dan hun Body Butters, heel hydraterend, verfrissend en verkoelend. Heerlijk! Wil je dat deze geur extra lang blijft nazinderen op je huid, dan is de body spray jouw buddy.

Fresh Raspberry is er voor de zoete, fruitliefhebbers. De Fresh Raspberry-lijn heeft de sappige en friszure geur van vers geplukte frambozen, plus een vleugje groen, mijn persoonlijke favoriet van de twee! Ook de scrub in deze geur is een aanrader om op zachte manier je huid voor te bereiden op het (veilig) zonnen.

De Whipped Body Butter, probeerde ik nog nooit eerder uit, maar de luchtige textuur bevalt alvast super: ergens tussen de Body Butter en Yoghurt in qua textuur, I like! Dankzij de ‘geklopte’ mousse textuur is hij lichter en luchtiger, en dus perfect voor de warmere dagen. Hij werkt tot 72 uur lang hydraterend.

Welk body product lijkt jullie het fijnst? De butter, yoghurt of de whipped variant?

Het Cool Daisy en Fresh Raspberry gamma zijn nu (online) verkrijgbaar bij The Body Shop. Prijzen vanaf 7 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *