Caudalie Vinosource-Hydra

3 nieuwe producten zijn toegevoegd aan het super hydraterende Vinosource-Hydra gamma van Caudalie. Dit gamma is er speciaal voor de huid die heel wat extra hydratatie kan gebruiken. Het gamma is verrijkt met druivenwater en bio aloë vera!

Het o-zo roze gamma werd aangevuld met en serum, een hydraterende gel (yaaay) en een crèmemasker. Bovendien is de formule voor 98% van natuurlijke oorsprong en bevat het 0% nasties.

First up: de Grape Water gel Moisturizer (26,40 euro – 50 ml). Deze textuur is voor mij een match made in heaven. Zelf ga ik voor everyday use het liefst voor geltexturen. Die laten mijn teint het meest gehydrateerd en niet vet achter. Ook deze gel is een schot in de roos: heerlijke geur & de perfecte verkoelende textuur tijdens de zomermaanden. Hij vormt ook de perfecte niet-vette basis voor mijn make-up.

Heb je echt een hele droge huid? Dan kan je deze hydraterende gel ook nog in combinatie gebruiken met het nieuwste S.O.S. Thirst-Quenching serum (31,70 euro – 30 ml) Dit serum zorgt ervoor dat je huid vocht gaat vasthouden en regelen. Dit goedje krijgt zelfs de allerdroogste huid weer soepel! De geur is trouwens ook fantastisch: een fris boeket van mandarijnbloem, citroenblad, komkommerwater en verse munt. De ultra lichte textuur wordt bijzonder snel opgenomen voor de huid, just the way I like it.

Als laatste is het multifunctionele Hydraterende crèmemasker (23,80 euro – 75 ml) nieuw. Dit masker laat je 10 minuten intrekken of kan je zelfs als nachtmasker of oogcontour masker gebruiken voor intense hydratatie!

Ik ben fan van de nieuwe toevoegingen met een lichte (gel) textuur, dit heeft mijn gemengde huid gewoon het liefste. Extra verfrissend in de zomer, maar ook extra hydraterend voor een droger wintervel 😉 Bovendien is het hele gamma (zonder o.a. parabenen) ook uiterst geschikt voor de gevoelige huid.

Je kan de nieuwe toevoegingen aan het Vinosource-Hydra gamma nu vinden bij je apotheker of op caudalie.com. Stay hydrated!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *