Bioderma Sébium H2O micellaire reiniger

Iets wat ik al jaren gebruik, en ook mijn favoriete soort van reiniger is: micellair water. Qua merk wissel ik al graag eens af, maar een merk waar ik regelmatig naar teruggrijp is Bioderma. In eerste instantie altijd de klassieke versie met de rode dop (gevoelige huid), maar sinds kort gebruik ik er eentje speciaal voor de gemengde huid: Sébium H2O.

Deze reiniger is er speciaal voor de gemengde tot vette huid, en gaat buiten je make-up in alle zachtheid verwijderen, ook je talgproductie reguleren of verminderen. Ideaal voor wanneer je gelaat binnen een paar uurtjes al begint te shinen, zoals die van mij. Bovendien is deze reiniger ook geschikt voor de gevoelige huid.

Wil je je teint nog meer matteren? Dan kan je de reiniger in combinatie gebruiken met de Sébium Mat Control moisturizer: een lichte crème die de perfecte basis vormt voor onder je make-up. Hij gaat je huid naast matteren ook egaliseren en hydrateren! Ideaal voor een gecombineerde huid of wanneer je neiging hebt tot acne. In dit gamma heb je o.a. ook nog gel cleansers en een night peel.

Heb je een gevoelige of droge huid? Ook dan heeft Bioderma de geschikte micellaire reiniger! Sensibio en Hydrabio zijn dan je beste vrienden.

Welk soort reinigers gebruiken jullie het liefst? Gaan jullie voor een micellaire, melk of olie reiniger? Bioderma is o.a. te koop bij je online apotheker!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *