Coach Dreams Sunset

Alhoewel we zonet weer de zomer gepasseerd zijn en het herfstweer alvast paraat is, wil ik jullie dit nieuwe geurtje van Coach niet onthouden. Dreams Sunset. Een warme, zwoele geur met o.a. vanille en tonkaboon die doet verlangen naar een warme zomerdag en idem zonsondergang. De ietwat zoete Coach parfums kunnen me doorgaans heel erg bekoren en dat is bij deze newbie niet anders.

De verpakking en flacon zijn de moeite: het flesje komt is een glitterdoosje (very girly dus) en ook het ombre flesje weerspiegelt de zomerse geur heel goed. De hals is omhuls met een parelmoer lintje en ook de spraymond is leuk gedaan: de iconische Coach bloem (die in elk parfum voorkomt) is deze keer ook functioneel. Je sprayt het parfum via deze schattige bloem rechtstreeks op de huid, een super tof detail. Well played, Coach.

Naast de warme tonen van vanille en tonkaboon, is het parfum ook heel floraal. Toetsen van jasmijn, bergamot, magnoliabloem en peer. De perfecte combinatie van zwoel en bloemig. De florale toetsen ruik je het eerst, de vanille blijft het langst nazinderen op je huid.

Wat is jullie favoriete geur?

Coach Dreams Sunset koop je bij je (online) parfumerie voor zo’n 70 euro (60 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *