Amalys x Think Pink

Twee Belgische accessoire merken slaan de handen in elkaar voor borstkankermaand oktober en Think Pink. Horlogemerk Amalys en I.Ma.Gi.N. ontwerpen samen een setje (horloge & armbandje) waarvan een deel (20 euro) van de opbrengst naar het Think Pink Coupe d’Eclat fonds gaat.

Bron beelden: Amalys

De set bestaat uit een prachtig goudkleurig Amalys uurwerk met een parelmoer inlay en ook een subtiele verwijzing naar het Think Pink lintje. In combinatie met deze beauty zit er ook een fijn armbandje in met het Pink Ribbon logo. Ideaal om samen te dragen en om Think Pink te steunen.

Bron beelden: Amalys
Adrien Voisin, de bedenker van Amalys: “Think Pink is een partner op lange termijn en haar programma maakt al deel uit van de liefdadigheidsprojecten voor vrouwen die wij steunen, naast Women’s Foundation, die strijdt tegen geweld tegen vrouwen, en Plan International, dat opkomt voor de rechten van kinderen en de gelijkheid van meisjes. Dat is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als merk.”

Amalys engageert zich trouwens niet alleen tijdens oktober voor het goede doel, maar steunt het hele jaar door 3 gekozen goede doelen die opkomt voor de rechten van meisjes en vrouwen. Mooi toch?

De set is vanaf nu verkrijgbaar in een beperkte oplage ter gelegenheid van ‘Roze Oktober’, de borstkankermaand voor 139 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *