The Body Shop Vinyl Lipgloss

Nieuw in mijn lippies stash, zijn deze vegan en cruelty free Vinyl glossjes van The Body Shop. Al vind ik deze benaming niet helemaal passend.

Beginnen doen we met de kleurrijke verpakkingen en kleurtjes:

My Choice: een lief licht roze kleurtje
Powermove: een felle koraalrode kleur, perfect voor de zomer
Bite Back: een raspberry kleurtje, mijn persoonlijke favoriet
My Voice: een prachtige burgundy kleur, ideaal voor deze tijd van het jaar

De swatches geven alvast veel kleur af, waardoor ik deze Vinyl glossjes toch wel eerder zou plaatsen onder een hydraterende liquid lipstick. De substantie is op zich wel wat sheer, maar niet zoals we van een gekende lipgloss gewend zijn. Er komt dus behoorlijk wat kleur vanaf bij de eerste swipe, maar is zeker nog op de bouwen voor een dekkender effect. Pigmentatie van een liquid lipstick, de hydratatie (met vitamine E)  van een gloss, vind ik persoonlijk.

Ik heb er de laatste weken behoorlijk naar gegrepen omwille van de easy (gloss achtige) applicatie en omwille van de hydraterende formule, want met de koudere dagen zijn mijn lippen niet in de beste staat. Een prima ‘liquid lipstick’ glossje dus: pigmentatie en hydratatie en bovendien voor 90% van natuurlijke oorsprong.

Je kan de Vinyl Lip Gloss nu vinden voor 9 euro, in 4 kleuren, bij The Body Shop, in de winkel of online.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *