Babor Adventskalender 2021

‘Tis the season! Eindelijk weer de schoonste tijd van het jaar: aftellen naar kerst. Ik hou waarschijnlijk meer van het aftellen naar, dan van de feestdagen zelf, oops ­čśë Bij dat aftellen hoort natuurlijk ook een adventskalender (of meerdere ;)) Ik mocht dit jaar dit prachtig exemplaar van Babor ontvangen!

Babor kennen jullie hoogstwaarschijnlijk van hun skincare ampulles, die je doorgaans in een 7-dagen kuur vindt. Doorheen mijn beautyblogjaren heb ik al menig ampulles versleten (vooral wanneer mijn huidje wat extra schwung nodig had). Vooral op gebied van hydratatie kan mijn teint tijdens de koudere dagen wel een opkikkertje gebruiken.

Met deze adventskalender krijg je elke dag 1 opkikkertje voor je huid, voor ‘s morgens of ‘s avonds na het reinigen, whatever you like. Je kan in deze kalender o.a. ampulles vinden om te hydrateren, kalmeren, boosten of te liften. Een intensieve 24 dagen kuur voor je gelaat (en neem die hals en decollet├ę gerust ook mee ;)).

Niet alleen qua inhoud, maar ook qua looks is deze kalender een echte beauty: een prachtig geïllustreerde zwart-wit kalender met gouden accenten. Voor de nummertjes moet je even goed zoeken, maar dat vind ik persoon leuk bij adventskalenders. Achter elk deurtje zit naast een ampulle ook een leuke boodschap om de dag positief mee te beginnen!

Je kan de Babor adventskalender o.a. online vinden bij Babor voor zo’n 75 euro.

Hebben jullie al een adventskalender gekocht om af te tellen naar kerst?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *