Cadeautip: de nieuwe SodaStream Terra, ART of DUO

SodaStream blijft vernieuwen en wil de de overstap naar herbruikbare flessen zo gemakkelijk mogelijk maken voor de consument. Sinds kort kan je dus maar liefst 3 (ver)nieuw(d)e toestellen vinden in hun assortiment: de SodaStream Terra, ART en DUO.

Wat nog nieuw is, is de nieuwe roze cilinder, die je met een Quick Connect-cilinder systeem nog gemakkelijker aanbrengt en vervangt! Kijken jullie even mee naar de nieuwe toestellen?

Bron foto: SodaStream

Terra
De SodaStream Terra is de vernieuwde variant van hun meest verkochte toestel, Spirit. Het design kreeg een kleine upgrade en ook de bruiswaterknop werd groter/hoger gemaakt. Ook de herbruikbare flessen zijn nu standaard 1L, waardoor het nog gemakkelijker wordt om voldoende water te drinken. (Adviesprijs: € 99,00)

Bron foto: SodaStream

ART
Het SodaStream ART toestel geeft met zijn hendel meteen een retro touch. Het toestel is verkrijgbaar in wit en zwart, met roestvrij stalen details. Dankzij de hendel aan de zijkant, wordt bruiswater maken nog gemakkelijker. Ook dit toestel werkt met de nieuwe  exclusieve Quick Connect-cilinder. (Adviesprijs: € 129,00)

Bron foto: SodaStream

DUO
De SodaStream DUO geeft de mogelijkheid om zowel de herbruikbare plastic als glazen flessen te gebruiken. Het design is lekker compact en het toestel komt zowel met een glazen karaf als met een herbruikbare plastic fles voor onderweg. Het exclusieve Quick Connect-cilinder systeem is ook hier aanwezig. (Adviesprijs: € 149,00)

Een SodaStream voor elk huishouden dus. Dankzij de Quick Connect-cilinder zijn ze nu nog sneller in gebruik. Nog geen idee voor een kerst- of eindejaarscadeau? Schenk je familie of vrienden een SodaStream toestel en draag zo je steentje bij aan een plastic armere planeet. Je kan de nieuwe toestellen o.a. vinden bij Vanden Borre.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *