Rombouts Xmas Coffee

Rombouts presenteert dit jaar een unieke XMAS koffie. Perfecte zachte en kruidige smaak om ‘s morgens bij je ontbijt te drinken, in kerstpyjama ofcourse šŸ˜‰ Of liever eventjes na je overdadige kerstmaal genieten van een warm koffietje? Ook dan is deze blend perfect!

De ā€˜limited XMAS editionā€™ is samengesteld met verschillende koffiesoorten uit Burundi, BraziliĆ« en Honduras. Zowel zacht, als met karakter en met een kruidige noot.Ā Fijn gemalen drink ik deze koffie het liefst uit mijn Bialetti.

Wanneer genieten jullie het liefst van een koffie?

RomboutsĀ XMAS Coffee met blitse rode verpakking is o.a. exclusief verkrijgbaar in deĀ webshopĀ voor 7,40 euro (per pak van 250 g)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *