2022: let’s do this

Een nieuw jaar begint uiteraard met goede voornemens. Ook dit jaar wil ik voor mezelf enkele doelen stellen, die ook wel echt haalbaar zijn. Ik som er 5 voor jullie op:

  1. Meer water drinken en hier ook bewust aan werken. Doorgaans drink ik wel behoorlijk wat, maar dat kan altijd wat meer, mijn dagdoel haal ik meestal nét niet: 2 liter. Ik heb me voorgenomen hier bewuster mee om te gaan en dus ook wel dagelijks aan dit doel denk. Tijdens het (thuis) werken staat mijn SodaStream fles steevast naast me, maar toch vergeet ik tijdens het werken door, regelmatig te drinken, waardoor die eerste fles er ‘s avonds nog staat. Hier moet ik aan werken en ik zet vanaf nu, dus ook meteen 2 flessen klaar. In het zicht, als reminder. Dankzij de SodaStream FruitDrops kan ik ook afwisselen in smaak. Ben je vaak ‘on the go’? Dan heeft SodaStream ook de My Only Bottle om je te vergezellen op je tocht.

  2. Meer lezen. Dat is een doel waar ik vorig jaar alvast mee gestart ben. In plaats van ‘s avonds die TV weer aan te zetten, geniet ik het laatste jaar terug vaker van een boek. Ook mede dankzij met Reader van Storytel, daarmee heb je een heel aanbod binnen handbereik. Ik moet zeggen dat digitaal lezen (of luisteren) op me is gegroeid en ik de reader nu overal mee naartoe neem. Mijn bescheiden doel? Dit jaar 30 boeken lezen/luisteren. Momenteel ben ik met mijn 3e boek alweer goed op weg.

  3. Weer meer ‘durven’ reizen. Ook alleen. Op dat vlak heeft Corona me echt wel ‘gehit’ en heb ik sinds maart 2020 geen enkele echte reis meer gemaakt. Daar moet verandering in komen: kortbij of ver weg, reizen zal ik dit jaar. Zo plan ik o.a. mijn allereerste droomreisje naar New York. Nu maar hopen dat Miss C weer geen roet in het eten strooit.

  4. Minder piekeren. Ik ben een echte overthinker en daar moet ik echt van af. Het laatste jaar lukte dit me al redelijk, maar er zijn nog momenten waarbij het toch de overhand neemt. De oplossing: meer ontspannen, afleiding zoeken,… Die afleiding vond ik vorig jaar vooral bij het lezen, mijn flexi-job, meer bewegen, mijn kat en natuurlijk ook mijn beste vrienden. Ook probeer ik meer de kleine dingen te appreciëren en voor het slapengaan alvast tot rust te komen.

  5. Met mijn 35-jaar is het ook wel dringend tijd voor een uitgebreidere skincare routine, en in het algemeen een routine voor het slapengaan. Ik heb wel mijn jarenlange favorieten, maar meestal beperk ik me in alle haast tot 2 producten (reiniger en verzorging), ook omdat mijn huid best wel in goede staat is. Toch wil ik proberen om elke avond/ochtend weer wat meer tijd te maken om dit uitgebreider te doen. Je bent een old school beautyblogger of niet he?

    Hebben jullie goede voornemens gemaakt dit jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *