Meet Gili: het Belgische ginger elixir

Na de vele bubbels tijdens de feestdagen, is het tijd voor een reboot. Ik mocht Gili uitproberen, een Belgisch hand-pressed ginger elixir, dat ook nog eens bio & zero waste is. Dat kunnen we alleen naar toejuichen. Bovendien heeft Gili een breed assortiment om alle gember & lemon fans te pleasen 😉 Ik ben zelf fan van deze combo en verse gember-citroen thee is echt my fave.

Gili is een energie boostende drank op basis van gember. Het Ginger Elixir bevat Aziatische gember, Italiaanse citroenen en Europese bloemenhoning, een verrassende kruidige combo die je meteen een energie kick geeft op elk moment van de dag. Nog leuk: Gili wordt op Belgische bodem geproduceerd en het afval van de productie voor het elixir wordt verwerkt in een losse thee! Win-win! Als grafisch vormgever vind ik de hele branding ook fantastisch mooi.

Gili heeft naast een Ginger-Lemon-Honey elixir (19,95 euro – 500 ml) ook een lekkere verfrissende limonade, een ginger shot en dus ook de zero waste losse thee. Zo is er iets voor elk moment van de dag. Het elixir kan je zo drinken als een shotje, maar ik drink het ook graag met wat bruiswater. Voor mij de perfecte verfrissing! Ook in de keuken kan je met het elixir aan de slag, denk bv aan een lekkere soja-gember dip voor bij je gyoza’s 😉 De Ginger Soda lijkt me het ideale alcoholvrije zomerdrankje! Hmmm looking forward. De limonade bevat maar 19 kcal per 100 ml en kan ook de ideale basis vormen voor een mocktail.

Voor tijdens de wintermaanden is de Spicy & Energizing thee (9,95 euro) dan weer perfect. Ideaal om ‘s morgens wakker te worden of om dat namiddag dipje te doorstaan tijdens een thuiswerkdag. Je kan de thee warm of koud drinken.

Houden jullie van een gember-citroen energie kick? Dan is het Gili assortiment zeker iets voor jou. Je kan het hele assortiment bestellen via hun webshop.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Meet Gili: het Belgische ginger elixir

  1. Top, ik ben zeker ook fan, de beste gember drank ooit. De thee en limonade zijn gewoon ook geweldig ! Love GILI 🥰🔥🤩😍🙏💛💛💛💛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *