Pixi Bodytreats Rose

Pixi ken ik vooral als make-up merk, en ik testte ook al eens hun eye patches uit (grote favoriet), maar hun bodytreats kwamen nog niet aan bod. Ik kocht uit nieuwsgierigheid het Rose gamma, bestaande uit een Body Cleanser, een Body Balm en een Body Polish . De geur is alvast goedgekeurd en gelijkend voor de 3 producten: een eerder licht kruidige, subtiele rozengeur. Aangezien de 3 producten hetzelfde ruiken, blijft de geur ook lekker hangen op je huid. (31 euro – 200 ml)

De scrub heeft een suiker textuur met een goede, niet te grove korrel. Deze is perfect om om de paar douchebeurten je wintervelletje eens goed te scrubben en te vernieuwen. De scrub is aan de zachte kant, maar maakt ruwe, droge plekjes toch instant zacht. Perfect om je huid te preppen voor de lente. (31 euro – 200 ml)

De Body Cleanser is een creme en geen gel, wat perfect is voor tijdens koudere dagen. Een fijne hydraterende douchecreme, verrijkt met rozenbottel olie. (23 euro – 200 ml)

Kennen jullie het merk al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *