Tournée Minérale x SodaStream

Februari staat tegenwoordig altijd in het teken van de non-alcoholische drankjes en de mocktails tijdens Tournée Minérale en ook dit jaar is SodaStream de perfecte match voor dit initiatief!

Wie zegt dat geen alcohol drinken wel saai moet zijn, is behoorlijk mis! Tegenwoordig hoef je geen klassiek colaatje meer te bestellen, maar heb je zoveel lekkere mocktails of homemade ice tea’s en heb je echt wel keuze genoeg om te kiezen voor een 0% drankje.

Ikzelf kan enorm genieten van een wijntje, maar kies evenzeer graag voor een 0% (virgin) mojito of een lekkere ice tea! Ook thuis ga ik zelf graag aan de slag met mijn SodaStream, omdat bruiswater het ideale ingredient is voor je 0% drankje in een recept of om gewoon eens lekker door te drinken!

Ben je zelf niet voor de gesuikerde drankjes, dan heb je ook nog steeds de low cal Fruit Drops waarmee je je bruiswater net dat beetje meer geeft tijdens Tournée Minérale.

Zelf ging ik voor jullie aan de slag en maakte ik met mijn favoriete thee een siroopje dat de perfecte basis vormt voor een homemade icetea. Ik baseerde me hiervoor op dit recept. Serveer de berry icetea met veel ijs en een schijfje citroen! Geen zin om zelf iets te maken? Dan kan ik je nog dit gember elixir aanraden, wat met je SodaStream bruiswater ook een lekker verfrissend drankje vormt!

Nog meer inspiratie nodig? Op SodaStream.be kan je nog heel wat recepten terugvinden om mee aan de slag te gaan!

Disclaimer: deze blogpost bevat gekregen samples van SodaStream. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *