Rombouts lanceert ‘Coffee by Women’

Om Internationale Vrouwendag op 8 maart goed te beginnen, lanceert Rombouts een heel speciale koffie: gemaakt door en voor vrouwen. De koffiebonen zijn 100% Fairtrade en werden verbouwd door de dames van de ADOMUCA-vereniging (Asociación Dominicana de Mujeres en Café) in Santo Domingo.

Op de verpakking verschijnt een sterk vrouwelijk silhouette en ook de koffie is zo opgebouwd: koffie met intens karakter en met onderliggende zoete tonen van honing en gedroogd fruit. Met deze uitzonderlijke internationale Fairtrade samenwerking wil Rombouts er ook voor zorgen dat deze koffieplanters in kwestie een faire prijs en inkomen krijgen voor hun krachtig werk. Dubbel mooi dus. Een (h)eerlijke koffie voor een eerlijke prijs, wat ook niet onbelangrijk is op Women’s Day 🙂

Ik brouw de koffie in mijn (roze) bialetti of french press en hou van de ietwat zachtere ondertonen in de koffie. Het perfecte kopje om je ochtend, en om vrouwendag, mee te starten.

De ‘Coffee by Women’, Rombouts’ vrouwelijke koffie, is exclusief verkrijgbaar op Rombouts.com​​​​​​​ en in Hypermarkt Carrefour in Zemst voor 7,40 euro (per pak van 250 g koffiebonen).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *