Hard Rock Cafe: Messi Burger

Disclaimer: uitnodiging event

Eergisteren mocht ik in Hard Rock Cafe Brussel de nieuwe burger ontdekken, samengesteld door niemand minder dan Lionel Messi. Sinds 1 maart kan je deze heerlijke burger, speciaal voor Messi fans, terugvinden op de kaart, ook in een veggie variant.

Messi heeft sinds 2021 zijn ‘live greatness’ collectie/samenwerking bij Hard Rock Cafe. Deze samenwerking reikt terug naar 1971, toen Hard Rock Cafe London een lokale voetbalploeg sponsorde. Geen betere ambassadeur dan Messi dus. Op zijn collectie prijkt zijn bekende nummer 10, een leeuw en Messi’s logo. Ik heb alvast een t-shirt bij in mijn collectie 🙂

Vanaf deze maand gaat de samenwerking dus verder dan een eigen shirt collectie: de ingrediënten van de Messi burger werden gekozen door Messi himself en hij heeft een behoorlijk goed smakenpalet samengesteld: twee rund patties, een spiegeleitje, chorizo, provolone kaas, gekarameliseerde uit, verse tomaat en salade en niet te vergeten een heerlijke ‘signature’ saus. Het brioche broodje maakt de burger af. Voor mij was vooral de chorizo (in plaats van spek) een echte voltreffer! Ook het spiegeleitje in de bun kan me bekoren!

Kan je niet wachten om de Messi Burger zelf te proeven? Er is een Hard Rock Cafe in Antwerpen (Groenplaats) en in Brussel (Grote Markt).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *