Nieuwe geuren bij The Body Shop

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Uiteraard kennen we allemaal de iconische ‘White Musk’ geur van The Body Shop, maar ook deze nieuwe pareltjes mogen niet onderdoen voor moest je op zoek zijn naar een nieuwe ‘signature scent’. The Body Shop lanceerde maar liefst drie nieuwe geuren, waarvan de formule ook nog eens vegan is.

Ik stel ze graag aan jullie voor en geef meteen mijn favoriet van de drie!

  1. Rebel Rosebud

Een hele warme, rijke geur, die je uit de duizend zou herkennen. Deze geur doet me verlangen naar een warme zomer avond, maar zou voor mij ook prima kunnen tijdens de koudere dagen. Noten van roos, amber en saffraan zorgen voor een mix van bloemig en kruidig. Dankzij amber wordt het een hele warme geur die je helemaal inpakt.

2. Glowing Cherry Blossom

Een heerlijke, girlie, geur die instant de lente oproept. De Japanse cherryblossoms (die momenteel mooi in bloei staan), zorgen voor de belangrijkste noten in deze geur. Osmanthus en sandalhout maken de geur compleet. Voor mij is dit de perfecte lentegeur, een combinatie van frisse bloemen met een tikkeltje warmte. Toch wel mijn favoriet van de drie momenteel. It smells like spring 🙂

3. Vibrant Bergamot

De friste combinatie uit de nieuwe geuren: lelietje-van-dalen en bergamot met toetsen van mandarijn en passievrucht. Een bloemige, maar energieke en frisse combinatie waarmee je je dag meteen goed start.

Welke nieuwe geur is jullie favoriet? Je kan deze geuren vanaf nu vinden in het (online) assortiment van The Body Shop voor 28 euro (50 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *