Cosy at home dankzij Hunkemöller

Disclaimer: ik mocht voor deze blogpost samples uitkiezen. De volledige disclaimer lees je hier.

Sinds you-know-what zitten en werken we sinds 2020 en stuk meer thuis. Een periode die ik liever snel vergeet, maar waaruit ik toch ook wel bepaalde gewoontes uit heb over gehouden. Zo werk ik nog steeds enkele dagen per week van thuis uit, iets dat bij elk bedrijf ondertussen wel de norm is geworden.

En als ik ‘telewerk’ zeg, dan hoor ik meteen comfy outfits. Niets zo fijn als ‘s morgens je pyjama ruilen voor een zalige loungewear set! Want wie zegt dat comfortabel niet fashionable kan zijn? 😉 Ik deel vandaag met jullie mijn favoriete at home stuks van Hunkemöller.

Bron beeld: hunkemoller.be
  1. Velours is back. Velour is sowieso een kind van the 90s en iets wat ik samen met mijn ‘sponsen’ broekjes goed kan herinneren. Ik weet nog heel goed dat ik tijdens mijn teens een velours ‘sporty’ setje had. Deze stuks doen me meteen terugdenken aan toen! Deze khaki kleur is sowieso mijn favoriet. Je kan ook kiezen voor lange broek of shortje! Ook in de top is er keuze tussen korte of lange mouwen! Mix & match dus! Ook heel handig dat ze onderscheid maken tussen ‘tall’ of ‘petite’ (c’est moi)!
Bron beeld: hunkemoller.be

2. Neutrals. Deze Sweatshirt set vind ik stylish AF! De laatste tijd helemaal into creamy neutrals! Met deze combo durf ik ook gerust het huis uit 😉 Ook het hogere kraagje en bredere elastiek aan de mouwen vind ik een leuke extra! Count me in achter mijn laptop met dit coole en sportieve huispak voor dames!

Bron beeld: hunkemoller.be

3. Nog sportief en let’s face it, sportleggings are the way to go, zelfs wanneer je comfortabel achter je bureau wil zitten. Stretchy stofjes all the way. Meteen de ideale outfit om je lunchpauze sportief in te zetten met een wandeling of loopje. At home zijn leggings wel pants 😉

Bron beeld: hunkemoller.be

4. Fluffy kamerjas. Een item wat ik eigenlijk al jaren niet meer had. Een kamerjas aka ‘peignoir’. Met de lente coming up misschien niet de beste keuze, maar niets is fijner dan na een lange werkdag en een douche, in een warme kamerjas te kruipen. Met dit fluffy exemplaar hoeft de verwarming voorlopig niet meer op 😉

Werken jullie van thuis uit? Zoja, kiezen jullie dan ook voor comfy loungewear? 🙂

Disclaimer: ik mocht voor deze blogpost samples uitkiezen. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *