Vier Earth Day/Month met SodaStream

Bron beeld: SodaStream

Disclaimer: ik mocht voor deze blogpost een sample ontvangen om weg te geven aan mijn lezers (via Instagram)

April staat in teken van onze mooie planeet, met als kerst op de taart Earth Day op 22 april. Met een SodaStream in huis, help je natuurlijk elke dag een handje mee aan minder wegwerp plastic en een betere wereld, maar om dit goede doel wat kracht bij te zetten, gaat SodaStream een samenwerking aan met SEE Turtles, een ngo die zich inzet om zeeschildpadden wereldwijd te beschermen. ( & I like turtles ^^). In april wordt per verkocht SodaStream bruiswatertoestel een zeeschilpad gered. Een deel van elk verkocht toestel zal worden gedoneerd aan SEE Turtles.

Dit jaar is niemand minder dan The Hoff het gezicht van deze campagne. En wie beter dan de meest populaire redder ter wereld die nu met SodaStream ook zeeschildpadden redt? 😉

Bron beeld: SodaStream

Andere SodaStream-initiatieven voor deze Earth Day:

  • SodaStream houdt vast aan zijn eerder gemaakte belofte, op vorige Earth Day, om maar liefst 78 miljard plastic wegwerpflessen te vermijden tegen 2025.
  • Als extra ondersteuning voor deze brede campagne lanceert SodaStream een unieke VR-ervaring, waarbij iedereen zijn eigen virtuele babyzeeschildpad kan helpen om veilig de oceaan te bereiken. David Hasselhoff was de eerste om deel te nemen aan de challenge. Speel mee via Sodastream.be.
  • Tot slot zullen SodaStream-medewekers over de hele wereld zich op 22 april extra inzetten om de duurzame missie bij jongere generaties te promoten. Belgische en Nederlandse SodaStreamers gaan helpen plastic wegwerpafval op te ruimen.

Nog geen SodaStream in huis? In april heb je de kans om mee te werken aan een plastic-armere wereld en nog eens een zeeschildpadje te redden. Win-win situatie. Bovendien kan je je toestel ook aankopen met ecocheques.

Disclaimer: ik mocht voor deze blogpost een sample ontvangen om weg te geven aan mijn lezers (via Instagram)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *