Disclaimer

Update: midden 2022 stopte ik met bloggen. Deze site is er voorlopig nog puur als naslagwerk. Het heeft geen zin mij nog producten op te sturen.

Latanie is al meer dan 10 jaar mijn persoonlijke blog vol met beauty, lifestyle en een nodige portie mode, ontstaan uit een uit de hand gelopen liefde voor beauty, interieur en fotografie. Alle artikels en foto’s zijn zelf geschreven en genomen (zo niet, dan vermeld ik duidelijk de bron), dus ik zou het ten zeerste appreciëren wanneer je m’n url zou vermelden wanneer je iets gebruikt.

Ik koop en review zelf geregeld producten. Af en toe sturen lieve persbureau’s me de laatste nieuwigheden op, of mag ik iets uitkiezen, zodat ik ze kan testen, goed- of afkeuren en mijn mening kan delen met jullie. Alle reviews zijn 100% persoonlijk en eerlijk en ik hoop jullie op die manier raad te kunnen geven over toffe initiatieven of producten. Hou er rekening mee dat iedere mening, smaak of huidtype kan verschillen. Ik kies sowieso enkel de producten, merken uit die 100% bij me passen, want we houden het hier graag positief 🙂

Vanaf 25 april 2022  markeer ik bovenaan alle blogposts met gekregen producten / samples met “Advertentie * gekregen product“. Op deze manier blijft het duidelijk wanneer ik met gekregen stalen werk, al zal dit in de toekomst sterk verminderen, gezien de nieuwe wetgeving omtrent reclame in blogs. Mijn blog is mijn allerleukste hobby en daar blijft het ook bij, ik verdien hier geen geld mee en ben dus geen ondernemer of handelaar, en heb daar ook geen intentie toe. Uit de ontvangen producten kies ik de voor mij interessantste items uit. Mij producten opsturen wilt niet zeggen dat je automatisch een blogpost mag verwachten, deze worden vrijblijvend aangeboden, dit enkel voor persoonlijk gebruik en ter review voor deze blog.

Happy reading!

Laatste update: 01/08/2022